Wednesday, December 07, 2005

ingat senang ka?

Peh! talking to my colleague just now and we agreed that,

" Ingat senang ke nak kawin ni?"

He even more candid,

"Kalau dalam cerita katun yelah!"

aku setuju sangat. Mickey Mouse and Minnie Mouse happy aje bertahun tahun. Sama dengan Donald and Daffy Duck.

p.s. cerita ini tiada kaitan dengan Siti Nurhaliza dan hanya timbul akibat beberapa rentetan peristiwa yang berlaku sejak kebelakangan ni yang sedikit sebanyak menggugat kehidupan bahagia seorang badut.

7 comments:

Mobilemom said...

REMINDER: Err..dah ambik nombor ke belum? Ke nombor dah terlepas dek non?

Sapa kata nak kawin senang ahhh??? :P

shidah said...

akak kawin senang Is.... dah kawin terpulang kat kita la nak buat dia jadik senang ke susah. tapi agaknya kalau kawin dgn siti susah sikit kot, maintenance tinggi :)

RojakBuah said...

nk kawin tk susah Is....sapa yg kata susah??

drbubbles said...

mobilemom: nombor siti?no tel snow bell aje yang dia bagi..hahaha

shidah & rojakbuah: betul tu. susahnya bila financial standing very the wobble one...hahaha...

Anonymous said...

ha ah,,abang jih...bila nak kawin nyer nih...??ina nak kawin dah....camna? dulu heboh kata korang ada apa2?camna nih??...

drbubbles said...

anon: Hah! khabar khabar angin belaka...kenapa? tak percaya ke? log on to BCB for more details.

Jiwa Rasa said...

badut nak cari badut jugak ke?