Thursday, April 27, 2006

Daily Mail: Dr Bubbles Denies Having The Hots for Siti

Kuala Lumpur - 27 April
What started out as a seemingly innocent " fun fair " trip has become a hot potato for clowning sensation Dr Bubbles and diva Siti Nurhaliza. The Malay media have gone to town with the story, implying that the “romantic liaison” has resulted in a love triangle. To end the rumours, Dr Bubbles whose real name is Dr Bubbles bin Bubblay, has offered to apologise to Siti and her "might-be-yes-might-be-not" Datuk K.

Dr Bubbles found himself the subject of controversy after he spoke in detail about a fun fair trip at Padang Bandaran Kuala Lipis with Siti last month. He had told the press that he personally delivered four red noses that he won during "tikam-tikam" at the fun fair to Siti’s mother in Kuala Lipis, requesting her to turn them into a gubahan pengantin. His fans demanded the “truth” from the couple, and some even sent them nasty and threatening SMS. Dr Bubbles described Siti as “just a friend”.

He added that he had not spoken to her for two months. Dr Bubbles’s fiancée Cik Buih Sabun was reportedly upset and felt Siti owed her an explanation. “Siti should be open with me. I want to know what really happened,” the kampung lass was quoted as saying.

In another report, Siti said she wanted her name cleared and suggested that Dr Bubbles tie the knot with his fiancée. Datuk K, 40 plus, who won the Best Moustache 2004 award in Anugerah Misai Popular, was quoted as saying he doubted Dr Bubbles’s sincerity, saying he should have sent the noses to Cik Buih instead. He also questioned why Dr Bubbles sent an SMS to Siti at 4am.

Asked about his wedding plans, Dr Bubbles remained non-committal. “When the time comes, I will get married but I don’t know when,” he replied. Masro Talent and Management chief executive officer Freddie Menado is said to be initiating a “peace talk” for Datuk K, Dr Bubbles and Siti.


Editor's note : I love parody!!

8 comments:

nyonya glenmarie said...

haha.. no 'memancing' sessions ke - editor tak cukup spice la berita ni

Kak Teh said...

Dari bilik berita London:
Berita mengenai love triangle ini telah kencang bertiup ke sini sehinggakan tergoncang Big Ben di kotaraya London yang sememangpun tergugat dengan kisah kenakalan Timbalan Perdana Inggeris.

Dr Bubbles it seems was his bubbly self when he spoke to the press. With a twinkle in his eyes and his mouth bubbling with soap, he admitted having the hots for the singer, who was lately linked to Dt Mustachio pistachio.

In the same breath he still admitted being loyal to Cik Buih Sabun. He said, he will try to juggle his affairs the best he could. After all he is a clown and a juggler.

(ish, apa kena start in malay and habis in english?)

MakNenek said...

Dari Bilik Berita Jerman :

Laporan dan tips yang kami terima pagi ini ternyata awal sangat, sebab wartawan pada waktu itu belum mandi atau gosok gigi lagi. Tapi memandangkan berita ini akan menjual 'akbar' dan menyelamatkan syarikatnya yang hampir bankrupt, wartawan terpaksa melaporkan segera.

Panggilan misteri kami terima pagi tadi dari seorang wanita yang bersuara garau, bernama CIk Buih Sabun, yang mengaku bertunang dengan Dr. Bubbles, orang yang hangat di kaitkan sebagai 'stalker' Siti Nurhaliza.
Dr. Bubbles baru-baru ini membuat pengakuan bahawa dia tidak ada apa-apa dengan penyanyi sensasi itu, kerana ingin mengelakkan saman berjuta-juta rupee, oleh kekasih Cik Siti yang dikenali sebagai Datok K.

Cik Buih Sabun mengaku dia terpaksa mengambil tindakkan 'memecah lobang' rahsia Dr. Bubbles kerana tunangnya itu dipercayai ingin meminjam wang simpanan Cik Buih untuk membayar saman. Cik Buih juga mengaku di akhir perbualan "Duit tu saya perlu untuk bayar kos operation di Thailand...kalau tak suara saya akan tetap garau!"

drbubbles said...

nyonya: fishing kena banned lah..marah mawi nanti!

kakteh: ish ish cepatnya bilik berita london bau berita. dengar cerita nak pegi umrah...betul ke?

maknenek: hoi! orang belum habis pantang mana boleh join!hahahaha

Manal said...

aaaaa ahahahaaaa (gelak sponge bob square pants).

Queen Of The House said...

Hee hee hee .. I thought I read four red roses .. makes sense to turn them into hantaran. Tengok sekali lagi ... hahahaha four red NOSES. Apt gift from a clown.

klmuk said...

Yee Haaa Dari bilik berita Texas

Pemberita dari Texas meminta maaf kerana amatlah ketinggalan membuat lapuran. Cik Buih Sabun juga telah ber"chat" eksklusif dgn pihak kami di sini meluahkan rasa terkejut beliau kerana dgn sekelip mata telah menjadi fofuler. Beliau juga telah menerima beberapa lamaran dari koboi dan juga jutawan minyak dari Texas ini. Beliau mengakhiri perbualan dengan "Apa ada dgn Bubbles?" .. ala tajuk wayang pulak !!!

pr3ttych3rry said...

haha..u never fail to make me laugh!! hehe..

anugerah misai popular?? wicked!!

too much press report on them i say...