Friday, August 11, 2006

pakcik besar & petai dipped in chocolate










Please call me Pakcik Besar.
And I will send you a bowl of petai dipped in chocolates!

6 comments:

Anonymous said...

Dr B,

Sofea (yg umur dua tahun tu) suka sangat makan petai, without nasi. So one fine day, as a concern mother, i tukar petai yang dah dia gigit separuh tu dengan a bar of chocolate, and guess what she said?...yg ni tak sedap (referring to the chocolate and ambik balik petai tadi!!!! So macamana nak salut petai dengan coklat?

kak nisa

raksaksabiskut said...

what will i get if i call you 'abang besar' instead?

klmuk said...

dia memang sayang kot.. hehe!! apakah ini CHENTA rahsia ?

drbubbles said...

kak nisa:try salut dgn tempoyak for sofea.hehe....

raksaksabiskut: you will get exclusive tv appearance in a new program called " APA RAHSIA-RAHSIA NI??"

klmuk: Chenta rahsia?? euwww..puhlezzzeee! hahaha!

sweethuneyz said...

MUAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

i think skrang ngah musim petai... kat pasar malam, ramai nah org jual petai.
btw, petai ada musim ker?? heahhea

drbubbles said...

naz: ada la..biasanya bila musim orang kawin, berputiklah ia.