Monday, April 20, 2009

Londong




Malam ini saya bertolak ke London, UK atas urusan rasmi.Saya juga akan melawat pejabat Islamic Relief France di Paris.Yang pasti saya akan mencari kedai buku di sana kelak.

Jumpa lagi minggu depan.

8 comments:

hazyr said...

take photos of the parks ya.. missing daffodils and tulips so much!

Safe journey!

Manal said...

Pi jugak yea jitut?
kalau in Birmingham tu call la salmy.

Kama said...

kim salam kat kak teh. kalau tak jumpa in person, hembuih diangin lalu.. hv a good trip, enjoy yrself.. like hzyr says, ambik gambaq banyak2 post kat sini..

D'Rimba said...

Suka buat kebajikanke ni? Bolehke saya nak sertai? Sayapun boleh iklankan apa patut di blog saya jika sahabat ada projek kebajikan. Saya ingin membantu...Sila kunjung blog saya dan emel saya jika ada apa yang boleh saya bantu...Terima kasih atas kesudian.

Rashid Sariani said...

Dah dekat musim panas, bunga mula berkembang... segar dinikmati bersama lassi sejuk... di hadapan richmond building...

Jejakkan kaki ke Bradistan?

Caieja said...

Huk aloh...

Terlepas flight la nih??? Kot tak nak kirim buku...

Takpela... Bukan rezeki... See ya

Selamat Jalan... yada2

Kak Teh said...

dah jumpa Is tadi. Makan nasi di malaysia hall. mungkin esok jumpa lagi, Insyaallah sebelum pi Paris...berjalan sakan Is kali ni.

Awang Goneng said...

Good Doctor,

Hope you're now safely back in Malaya. Sorry we couldn't meet on your last day here in Londong, but thanks for those things you brought. Good meeting you here, and every success in your noble project.