Wednesday, December 19, 2007

My 2008 aspiration

An editor of a weekly magazine called me yesterday. She asked me this,
"What's your aspiration for year 2008?"
I just blurted it out,
"I am going to do my M.A in Corporate Social Responsibility at Nottingham University, UK by September 2008!".
Till today, I have can't answer on how to get it be funded,with no scholarship prospects yet in mind.I have no idea whether they will accept me for the placement especially with my mediocre performance during my first degree (in chemical engineering) almost 10 years ago.
But one thing for sure, I'll find a way.

11 comments:

ubisetela said...

You can/will get it! Insya Allah. I tolong doa :)

sYaNa said...

syana pun tolong doakan :o)

Zabs said...

InsyaAllah didoakan semoga Dr. berjaya mendapat tempat dan pembiayaan. Saya yang takda 1st degree pun boleh dapat MSc. dari U of Wales. Kalau dah ada degree macam Dr. tentu lebih mudah. Teruskan ikhtiar.

The Queens of Hughie said...

Hello Kawan..

1st of all, good luck on your Master tu...

2nd - Thanks for the Travelog Haji.. sekarang ni Norizah balik Msia so she give me 1st to read.

Tak tau plak kau ada blog beb!

Kawan kau kat Big Apple ni....:)

pugly said...

Aaamiiiinnn ... ! :-)

The Queens of Hughie said...

Ehhhh! Jangan la! aku malu la... baru nak cuba-cuba, dah lama dah aku nak buat tapi malas/segan and macam2.

Thanks for the book and ingat kat kawan2.. Aku sekarang ni tengah baca buku tu.

Aku tenguk kat blog Elviza and sekali nampak gambaq hang... Kalau aku tau hg nak p signing buku tu, lama dah aku suruh hg tolong aku, coz I am trying to get one too, tapi tak pa, Norizah janji nak beli buku tu satu kat aku..

Bila hg nak mai sini lagi? Lepas ni hg p mana plak?

Aku nak balik msis insyallah Mac ni.. nanti apa2 aku bagi tau la.

Take care and happy dalam jumpa hg kat alam siber ni... hehehehhe:)

hazyr said...

All the best!

With determination and a bit of luck, am sure it will come true :)

Akmal said...

Oh yes you can, and yes you will! You have my prayers(",).

david santos said...

I wish you a good end of 2007 and a good year of 2008.

drbubbles said...

ubi: thank you

syana: really appreciate yr doa.

pak zabs: tell me more how you did it!

nani: wah so great to hear from you again.

pugly: thank you.

hazyr: thank you.

akmal: thank you.

david santos: thank you.

dewangga sakti said...

Is,
Kami menyokong usaha tuan dan berdoa semoga dibukakan pintu rezeki supaya hajat tuan itu akan tercapai!
Ameen