Sunday, May 11, 2008

Semalam beli buku di DBP

Saya sudah pening kepala tengok buku!






Koleksi Karya Agung Kesusasteraan Melayu yang dicari-cari oleh seseorang yang jauh nun di Dubai telah berjaya ditemui di sini. Ehem! Caj untuk kerja 'perisikan' sebegini mahal harganya tau!




Kutipan terkini sudah mencapai RM6590.

8 comments:

fusarium solani said...

hah!letak la list buku tu , buleh juga tahu apa pilihan is!

Nazrah said...

name your dish and place, we go makan?

A BIG THANK YOU MY FRIEND!

berani ku gelar kamu,kawan yang bermanfaat lantas akan dimanfaatkan selalu..heheheh

teman terulung betul la awak ni!

nurazzah8 said...

masih belum terima kiriman buku?
hurm...saya mencari resit kiriman pos tempohari, tapi tak berjumpa.
Entah manalah saya letak...ingatkan ada dalam beg tangan tapi selongkar punya selongkar tak berjumpa jugak.
Ingat nak pergi tanya kat pejabat pos semalam...

drbubbles said...

fusarium solani: list ada 11 muka surat dengan judul 500 buku setakat ini.

nazrah: no problem...

nurazzah8: saya masih tak terima.Tak apa, biar saya beli dulu buku-buku tulisan pak latip,jika bungkusan itu sampai juga ke tangan saya, kita sumbangkan ke rumah anak yatim yang lain.

dill~noor said...

salam...
saudara is@pakngah kan?
dulu active with MAKNA..
me,fauzan noor's sister.

tell mama bout this site,telling her that "ï found clown in blog,which his face is similar to MAKNA's pakngah". my mum cakap..mmgla..IS skrg jadi professional clown.."..

so here I send regards from my mum to u..

anyway just hang out over ur blog since last week..very good iniciative to help those in need..
our family will try to support u!!

drbubbles said...

wsalam,

ini sister fauzan yang nombor berapa?Fauzan apa khabar? Yang si bongsu montel kembar saya tu apa khabar? Masih montel macam dulu tak?

Beritahu Kak Nor yang saya sudah berhenti kerja di MAKNA.Nanti dill noor tolong berikan no telefon your mom via email to me please: adabi99@yahoo.com

Lama dah tak berborak dgn your mom.

dill~noor said...

i had emailed u my mums contact no.
=)

Idlan said...

salam,

ada nampak buku al-biruni on the trolley next to you. Ada jual ke kat DBP buku tu? might get it the next time i'm home hehe