Wednesday, January 16, 2008

2nd Feb 2008 : The visit

I have spoken to En Yahya Yusof, the orphanage manager of Rumah Nur Zaharah regarding the trip to visit and set up the library corner (or you can call mini-library) at the orphanage.

At first, I thought, 1st Feb 2008 (Friday), Hari Wilayah would be a nice day to go. But then, only people from WP can make it to Janda Baik. So after much thought, 2nd Feb 2008 (Saturday) will be the day for our visit.

You can leave your names in the comments box or email me or even sms me to confirm your attendance for that day trip to Janda Baik.

If you have any ideas on what to do that day , such as activities with the kids,pot luck ka, etc, please please share your ideas here.

Funds update: RM6680.00.

oo.Funny incident. Yesterday, I left my house keys with my mechanic and had to spent the evening at Ampang Point while waiting for my brothers from Bangi to come bringing the spare keys. So I went book-shopping at Popular Ampang Point.

Being quite regular here, I stumbled upon a lady who used to work in the college library during my college days, (that was 12 years ago).So, I went to greet her - "Excuse me...are you..". I hadn't finished my sentences when she asked, " Yes , I am looking for a management book for my daughter. Do you know where I can find it?".

Do I look like a bookstore manager to you?

11 comments:

akula said...

Now, let me think .... hmmmm.

OOD said...

akula,
i am thinking too, hmmmm....

tapi ke, enche' bubbles neja tokobuku,
kawe caghi buku mmasok. Mu tau dok mano nok caghi?

2 feb better for me, Yamtuan cuti too. We might be able to make it. Nanti i intercom u.

drbubbles said...

akula: bro, jom

ood: tak payah pikio-2 dah.jejalan ke janda baik.informal trip.
lepas tu boleh bawak bebudak mandi sungai.
buku masak? I got few.can pinjam one..what kind of cooking book you are looking for?

jaflam said...

Dr Bubbles,
I have credited RM 620 to Iskandar MBB Acc.as pledged today. TQ

rai said...

Salam Bro,

Membalas kembali kunjungan hormat.Yup,saya pun dapat source lagu lama dgn berkunjung ke amcorp mall dgn ayahanda tercinta.Source lain ialah bertunggu tangga dpn radio dan reprocess the songs to mp3.Lagu lama rocks!

Hmm gimana sih ketemu blog saya ya?Heheh

FiSHY@iKe said...

Slm, dr b! I've discussed with akmal and we decided that InsyaAllah, we are glad to come along for the trip, :D

Manal said...

Good that she think that of u instead of some gatal yuppie or something along the line.

U n book collections....i still remember u had variety sort of books, mags,volumes of readers digests that u bought from those carboot sales around west yorkshire. N u can never get away that long from a bookstore. I think u should also be an official mascot: "Rajinlah adik2 membaca buku" at all the Sekolah Kebangsaan and Sekolah Menengah across msia including sekolah tamil and SRJKC.

OOD said...

JUALAN GUDANG KUMPULAN UTUSAN

Sempena pembukaan sekolah penggal pertama 2008, Kumpulan Utusan Melayu Berhad melalui anak syarikatnaya iaitu Utusan Publications & Distributors Sdn. Bhd. (UP&D) dan Utusan Karya Sdn. Bhd. (UKSB) akan menganjurkan jualan gudang produk terbitan masing-masing seperti buku dan majalah pada 21 hingga 27 Januari 2008 bertempat di pejabat Utusan Publications & Distributors Sdn. Bhd., No. 1 & 3, Jalan 3/91A, Taman Shamelin Perkasa, 56100 Cheras, Kuala Lumpur. Masa jualan adalah dari pukul 10 pagi hingga 6 petang.

Buku-buku yang akan dijual pada hari tersebut merangkumi pelbagai judul dan siri seperti motivasi, keluarga, kewanitaan, masakan, fesyen, novel, kanak-kanak dan juga buku akademik untuk tadika, sekolah dan universiti. Manakala produk terbitan UKSB pula akan merangkumi majalah Al-Islam, Hai, Harmoni, i-Sihat, Kawan, Mangga, Mastika, Pemikir, Saji, Umph, URTV, Wanita dan Remix.

Jualan selama seminggu itu akan menawarkan diskaun sehingga 70 peratus. Oleh yang demikian, pihak penganjur menjemput semua pihak sama ada pelajar sekolah, kolej, universiti, guru, ibu bapa dan semua masyarakat untuk hadir pada hari jualan tersebut. Bagi kemudahan pengunjung, selain penjualan tunai, pembayaran melalui kad kredit juga disediakan.

Sebagai nilai tambah kepada jualan kali ini, pihak penganjur menyediakan beberapa hadiah untuk dimenangi oleh para pengunjung seperti cabutan bertuah dan hadiah pembelian terbanyak (individu dan institusi). Selain itu, beberapa aktiviti sampingan seperti sudut penulis dan maklumat penerbitan juga diadakan.

Sebarang pertanyaan berkaitan dengan jualan tersebut, sila hubungi pejabat UP&D di talian 03-92856577 atau 03-92853860.

Lily said...

Dear Iskandar..

Been quite sometimes since I stopped by at your blog... Glad to know someone like you... Hope you will continue on your noble job. Hope could join you one day. 2nd Feb tu tak leh join.. busy sikit.. next time maybe.. anyway you have been tagged. heheheheh thanks

sab2 said...

drBubbles,
...singgah sekejap di sini. terima kasih kunjugan selalu tuan ke blog saya.

Teruskan kerja-kerja amal yang murni itu.

salam

drbubbles said...

Pak Jaflam: thank you for topping up the funds to reach RM7K marks!

Rai:hehehe..di sana ramai kaki lagu lama.melompat dari blog ke blog - selalu singgah sebenarnya...

fishy@ike: sure - nanti boleh tlg apa yang patut kat sane(susun buku/assemble rak buku).nanti kita bincang sebelum pergi pada 2hb.

manal: I think i can be a good book ambassador hahaha...going from school to school..hmmm..nice idea....

OOD: tgh contemplating nak pi on monday.

lily: arghhh tagged!

pak sab2: terima kasih kerana singgah di sini. Saya selalu singgah blog tuan...learn new things/ideas.