Saturday, April 05, 2008

Pelajar

Saya akan menjadi 'pelajar' semula minggu depan. Setiap hari Sabtu selama 3 jam saya akan belajar menguasai Bahasa Sepanyol di Instituto Cervantes, Kuala Lumpur.

Hanya selepas membayar yuran baru saya tersedar,


"What have I done?".


Apa nak buat.Nasi sudah jadi bubur!

8 comments:

ubisetela said...

buena suerte! (betoi ke tak ntah :D )

drbubbles said...

Buena Vista = selalu jumpa kat ending film wayang..hehehe

hazyr said...

Selamat belajar!

Jgn ponteng kelas sudah ;)

rosalinda said...

you have done a right thing....

seperti yang diperbincangkan hehehe banyak banyak lah tgk telenovela....

You cari DVD meh kita tgk bersama sama....samoo

drbubbles said...

ryzah: yes..itu salah satu option yang sedang difikirkan!hehehe

rosalinda: hahaha..tergelak besar gue ...torturing betul tengok orang belajar Bahasa Jepun kena watch cerita Jepun semalam!

elisataufik said...

money for education is never wasted.

I only know "que sera sera", "Por favor", and "Betty La Soy"

ha ha.

go for it!

Anonymous said...

aku heranler ko nie .. macam2 ko buat .. x letih keeee ... badan x gak slim2 huaa huaa huaa .. jom pekena teh ...

apartmentMesraVilla

drbubbles said...

elisataufik: spot on.now i have to watch that venezuelan soap opera!ughh!

apartment mesra villa: den buek jo.malas nak fikir-2..